Our Products

WE ARE THE BEST

Hallgrafix Creative And Design menyediakan perkhidmatan seperti design, print dan digital publishing.

Anda boleh melayari online shop kami dan membuat tempahan pada produk yang anda inginkan.

Terdapat juga beberapa ready-designed template yang sangat menarik yang boleh dipilih untuk membantu dan menjimatkan masa anda.

Printing

Kami menyediakan perkhidmatan design dan print untuk produk seperti Majalah Sekolah, Business Card, Bill Book, Kalendar, Kotak Cenderahati dan lain-lain.

Buat masa ini kami hanya mengambil tempahan design dan print/digital Majalah Sekolah sahaja. Untuk Business Card Public Gold, anda boleh pilih ready-designed template di Online Shop kami. Untuk jenis produk yang lain, anda boleh memilih ready-designed template yang telah disediakan. Kami akan menambah beberapa lagi template produk di online shop kami dari semasa ke semasa.

Sila klik LINK ini untuk dapatkan sebut harga bagi Majalah Sekolah. Isi dan hantar maklumat spesifikasi majalah sekolah anda dan kami akan emailkan sebut harga tersebut kepada anda dalam masa beberapa hari.

Digital

Kami menyediakan produk bagi kategori digital publication seperti Digital Magazines, Ebooks, Digital Wedding Album, Digital Family Album, Convert PDF file to Interaktif Flipbook dan lain-lain. Untuk jenis produk digital ini, anda hanya akan menerima file softcopy sama ada di hantar ke email, zip file, burn in CD or DVD atau dalam bentuk HTML. Tiada produk fizikal/hardcopy dihasilkan.

Klik LINK INI untuk melihat beberapa contoh majalah dan album dalam bentuk interaktif digital flipbook.

Google Apps

Kami juga menyediakan beberapa aplikasi yang boleh di muat turun secara percuma di Google Play Store. Anda boleh terus ke Our Shop link untuk dapatkan link free download bagi aplikasi-aplikasi tersebut.

Kebanyakan aplikasi yang dibangunkan adalah di bawah kategori games, education, trivia dan sebagainya.

PG Business Card

Kami menyediakan perkhidmatan mencetak Business Card bagi Authorised Dealer Public Gold. Beberapa ready-designed template business card yang menarik boleh dipilih. Anda boleh terus keĀ Our Shop link untuk lebih variasi Public Gold Business Card design. Anda perlu mengisi maklumat pada borang yang disediakan di bahagian bawah produk yang anda telah pilih.

Tempahan Business Card Public Gold juga boleh dibuat di link Official Store kami di platform PGMALL kerana Hallgrafix juga merupakan Seller dan mempunyai Store di PGMALL.