PickYourHotel now on Google Play

63 Comments

Lama sudah tidak update website hallgrafix.com ini. Hari-hari ada subscribers, InsyaAllah lepas ini kita akan rajin update blog kat sini.

Untuk pengetahuan semua, website www.pickyourhotel.com ini juga kami yang punya.. hehe.. Lama dah ada tapi aktif dalam instagram sahaja. Boleh follow link ig kami di sini -> https://www.instagram.com/pickyourhotel/.

Yang terbaru, aplikasi PickYourHotel – Best Deals kini boleh di download secara percuma di Google Play. Sedikit mengenai Aplikasi PickYourHotel – Best Deals ini, applikasi berfungsi lebih kurang sama dengan trivago. Anda boleh search hotel, resort, homestay, pelbagai penginapan untuk percutian anda di seluruh dunia. Search saja negara atau tempat yang anda ingin lawati, aplikasi akan membandingkan harga paling terbaik daripada website travel yang terkemuka seperti Booking.com, Expedia, Hotels.com, Agoda, AccorHotels, Hilton dan banyak lagi.

Dalam hanya satu carian yang cepat dan mudah, PickYourHotel – Best Deals akan menunjukkan senarai dan membandingkan tawaran/deals daripada pelbagai hotel yang terdapat di negara/kawasan yang anda pilih. Mudah kan?

Sedikit screenshoot dari aplikasi PickYourHotel – Best Deals di Google Play:

63 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0